Print page

Charisma Diamond®

Charisma Diamond

Charisma® Diamond - ανακαλύψτε την επόμενη διάσταση της φυσικής ομορφιάς

Η νανο-υβριδική ρητίνη Charisma Diamond διευρύνει τα όρια της αισθητικής, ποιότητας και απόδοσης. Χάρη στην πρωτοποριακή φόρμουλα, παρέχει όλες τις εξαιρετικές ιδιότητες που θα περιμένατε από μια τέτοια state-of-the-art (τελευταία λέξη της τεχνολογίας) αισθητική ρητίνη.

Η Χημεία του Charisma Diamond:
Μια πατενταρισμένη μήτρα και το νεοαποκτηθέν νανο-υβριδικό σύστημα πλήρωσης έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτιωμένη αισθητική, την αντοχή και το χειρισμό. Αυτό σημαίνει ελάχιστη συρρίκνωση, πολύ λεία επιφάνεια, υψηλή ελαστικότητα και βελτιστοποιημένη επιφανειακή σκληρότητα.

Η Ευελιξία του Charisma Diamond:
Το Charisma Diamond προσαρμόζεται στο χρώμα του παρακείμενου δοντιού για ένα εξαιρετικά φυσικό look. Επιπλέον, η τεχνική διαστρωμάτωσης Charisma Diamond είναι ένα ξεχωριστό αισθητικό πλεονέκτημα και εξασφαλίζει σχεδόν μη ανιχνεύσιμα περιθώρια αποκατάστασης. Μπορείτε εύκολα να επιτύχετε πολύ καλά αποτελέσματα με μονοχρωματική διαστρωμάτωση για απλές περιπτώσεις και εξαιρετικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας την τεχνική πολλαπλής διαστρωμάτωσης.

Ο χειρισμός του Charisma Diamond:
Το Charisma Diamond προσφέρει ελάχιστη κολλητικότητα και βελτιωμένη απόδοση κατά τη γλυπτική. Παρέχει επίσης ένα εκτεταμένο χρόνο εργασίας, ακόμη και αν φωτίζεται από τον προβολέα της έδρας. Μικροσκοπικά σωματίδια εκδόχων δημιουργούν ένα λούστρο που είναι συγκρίσιμο με τη φυσική αδαμαντίνη.

Η νέα διάσταση στην υψηλή αντοχή.

Η ρητίνη Charisma Diamond αποτελεί μέρος του στόχου μας να σας εφοδιάσουμε με τα καλύτερα υλικά για την στοματική υγεία των ασθενών σας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ρητίνη Charisma Diamond ξεπερνά τον ανταγωνισμό όσον αφορά την αντοχή και την ελάχιστη συρρίκνωση, ενώ είναι πλήρως συμβατή με όλα τα υλικά και τεχνικές συγκόλλησης με βάση το μεθακρυλικό. Γιατί να μην επωφεληθείτε από τη μακρόχρονη εμπειρία μας;
Επωφεληθείτε από τα ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Η μοριακή δομή της ρητίνης Charisma Diamond συνδυάζει εξαιρετικά υψηλή αντοχή με ελάχιστη συρρίκνωση, με αποτέλεσμα να προσδίδει ιδιαίτερη ευκολία στον χειρισμό.
  • Η εξαιρετικά υψηλή δύναμη εφελκυσμού της ρητίνης, την καθιστά ανθεκτική στις πιέσεις μάσησης. Η υψηλή της αντοχή ελαχιστοποιεί τυχόν κινδύνους θραύσης, οι οποίοι, μαζί με τη δευτερογενή τερηδόνα, αποτελούν τους κύριους λόγους για την αποτυχία αποκαταστάσεων.
  • Λόγω της χαμηλής συρρίκνωσης, βελτιώνεται η οριακή ακεραιότητα, προστατεύοντας έτσι από τον αποχρωματισμό και την δευτερογενή τερηδόνα.

Source: Kulzer R&D, Wehrheim, Germany. Unpublished data. Documentation available.

To φαινόμενο του χαμαιλεοντισμού προσδίδει απόλυτα φυσική εμφάνιση.

Η ρητίνη Charisma Diamond προσαρμόζεται στο χρώμα των παρακείμενων δοντιών και τη δομή τους, προσδίδοντας αποκαταστάσεις με απολύτως φυσική εμφάνιση. Αυτό το φαινόμενο του χαμαιλεοντισμού είναι και το κλειδί για μια εξαιρετικά φυσική εμφάνιση. Γιατί να μην αποκαταστήσετε τα δόντια με τον ίδιο τρόπο όπως προόριζε η φύση;

Η ρητίνη Charisma Diamond προσαρμόζεται στο χρώμα των παρακείμενων δοντιών και τη δομή τους, προσδίδοντας αποκαταστάσεις με απολύτως φυσική εμφάνιση.

Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές ιδιότητες προσαρμογής χρώματος.
  • Η χρήση νανοσωματιδίων επιτρέπουν την τέλεια προσαρμογή των χρωμάτων, ευκολία λείανσης και την εξαιρετικά υψηλή, μακρόχρονη λάμψη.
  • Η τεχνική διαστρωμάτωσης του Charisma Diamond προσφέρει τέλεια αισθητικά πλεονεκτήματα. Με επιλογή ανάμεσα σε 21 αποχρώσεις με 3 αποχρώσεις οδοντίνης που μιμούνται την ανατομία δοντιών, αναπαράγετε φυσικές αποκαταστάσεις με ευκολία.
  • Με το Charisma Diamond επιτυγχάνετε σχεδόν μη ανιχνεύσιμες περιπτώσεις αποκατάστασης λόγω του ιδανικού δείκτη διάθλασης των πληρωτικών και της μήτρας.

Source: Prof. Ernst CP, University of Mainz, Germany.

Επωφελειθείτε από την τεχνική διαστρωμάτωσης της ρητίνης Charisma Diamond.
Υπάρχουν δύο πτυχές όσον αφορά τη φιλοσοφία του χρώματος της ρητίνης Charisma Diamond. Η μία είναι το φαινόμενο του χαμαιλεοντισμού κατά το οποίο το χρώμα προσαρμόζεται αυτόματα με αυτό των παρακείμενων δοντιών. Η άλλη είναι η τεχνική διαστρωμάτωσης που προσφέρει τέλεια αισθητικά πλεονεκτήματα. Με την επιλογή ανάμεσα σε 21 αποχρώσεις έχετε ένα μεγάλο εύρος σχεδίασης για να δουλέψετε και να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των ασθενών σας.
Αδιαφανείς αποχρώσεις οδοντίνης
Για την αναπαραγωγή της αδιαφάνειας της οδοντίνης ή για την κάλυψη αποχρωματισμένων δοντιών.
  • OL (Opaque Light)
  • OM (Opaque Medium)
  • OD (Opaque Dark)
Γενικής χρήσεως αποχρώσεις
Οι αποχρώσεις γενικής χρήσεως (αδαμαντίνης) για φυσικής αισθητικής αποτελέσματα, έχουν εντάσεις χρώματος μεσαίας φωτοδιαπερατότητας και διατίθενται σε 11 αποχρώσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς πρόσθετη επίστρωση αδιαφανών οδοντίνης και / ή κοπτικών διαφανειών.
Αποχρώσεις κοπτικής διαφάνειας
Για να αποδώσετε τέλειο φινίρισμα στις αποκαταστάσεις σας, αυτές οι τέσσερις αποχρώσεις παρέχουν την υψηλότερη διαφάνεια και τη χαμηλότερη ένταση χρώματος. Τα CL (Clear) και ΑM (Amber) επιστρώνονται πάνω σε γενικής χρήσεως αποχρώσεις (αδαμαντίνης) για να δημιουργήσουν μια πιο φυσική εμφάνιση. Η οπαλινότητα του CO (Clear Opal) και YO (Yellow Opal) σας επιτρέπει να επιτυγχάνετε το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.

Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας

Charisma Diamond / (181 kB) βουλγαρικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (154 kB) τσέχικα PDF downloaden
Charisma Diamond / (43 kB) γερμανικά (Γερμανία) PDF downloaden
Charisma Diamond / (42 kB) ισπανικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (41 kB) εσθονικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (41 kB) αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο) PDF downloaden
Charisma Diamond / (178 kB) ελληνικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (118 kB) ουγγρικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (151 kB) λιθουανικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (157 kB) λετονικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (42 kB) πορτογαλικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (160 kB) πολωνικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (121 kB) ρουμανικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (190 kB) ρώσικα PDF downloaden
Charisma Diamond / (152 kB) σλοβάκικα PDF downloaden
Charisma Diamond / (116 kB) σλοβένικα PDF downloaden
Charisma Diamond / (142 kB) τουρκικά PDF downloaden

Οδηγίες Χρήσεως

Charisma Diamond instructions of use / (1 MB) διεθνής PDF downloaden
Μπορείτε να κατεβάσετε έως 10 αρχεία ταυτόχρονα
κλείστε