Print page

Charisma Diamond®

Charisma Diamond

Charisma® Diamond - ανακαλύψτε την επόμενη διάσταση της φυσικής ομορφιάς

Η νανο-υβριδική ρητίνη Charisma Diamond διευρύνει τα όρια της αισθητικής, ποιότητας και απόδοσης. Χάρη στην πρωτοποριακή φόρμουλα, παρέχει όλες τις εξαιρετικές ιδιότητες που θα περιμένατε από μια τέτοια state-of-the-art (τελευταία λέξη της τεχνολογίας) αισθητική ρητίνη.

Η Χημεία της ρητίνης Charisma Diamond:
Μια πατενταρισμένη μήτρα και το νεοαποκτηθέν νανο-υβριδικό σύστημα πλήρωσης έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτιωμένη αισθητική, την αντοχή και το χειρισμό. Αυτό σημαίνει ελάχιστη συρρίκνωση, πολύ λεία επιφάνεια, υψηλή ελαστικότητα και βελτιστοποιημένη επιφανειακή σκληρότητα.

Η Ευελιξία της ρητίνης Charisma Diamond:
Η ρητίνη Charisma Diamond προσαρμόζεται στο χρώμα του παρακείμενου δοντιού για ένα εξαιρετικά φυσικό look. Επιπλέον, η τεχνική διαστρωμάτωσης με την Charisma Diamond προσδίδει ένα ξεχωριστό αισθητικό πλεονέκτημα και εξασφαλίζει σχεδόν μη ανιχνεύσιμα περιθώρια αποκατάστασης. Μπορείτε εύκολα να επιτύχετε πολύ καλά αποτελέσματα με μονοχρωματική διαστρωμάτωση για απλές περιπτώσεις και εξαιρετικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας την τεχνική πολλαπλής διαστρωμάτωσης.

Ο χειρισμός της ρητίνης Charisma Diamond:
Η ρητίνη Charisma Diamond προσφέρει ελάχιστη κολλητικότητα και βελτιωμένη απόδοση κατά τη γλυπτική. Παρέχει επίσης ένα εκτεταμένο χρόνο εργασίας, ακόμη και αν φωτίζεται από τον προβολέα της έδρας. Μικροσκοπικά σωματίδια εκδόχων δημιουργούν ένα λούστρο που είναι συγκρίσιμο με τη φυσική αδαμαντίνη.

Η νέα διάσταση στην υψηλή αντοχή.

Η ρητίνη Charisma Diamond αποτελεί μέρος του στόχου μας να σας εφοδιάσουμε με τα καλύτερα υλικά για την στοματική υγεία των ασθενών σας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ρητίνη Charisma Diamond ξεπερνά τον ανταγωνισμό όσον αφορά την αντοχή και την ελάχιστη συρρίκνωση, ενώ είναι πλήρως συμβατή με όλα τα υλικά και τεχνικές συγκόλλησης με βάση το μεθακρυλικό. Γιατί να μην επωφεληθείτε από τη μακρόχρονη εμπειρία μας;
Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες.

  • Η απόχρωση ΟΝΕ επωφελείται από τον μοναδικό συνδυασμό υψηλής αντοχής και χαμηλής συστολής, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια και ανθεκτικότητα.
  • Η μοναδική μήτρα TCD και το βελτιστοποιημένο σύστημα νανο-υβριδικών εκδόχων, προσφέρει υψηλή αντοχή στις μασητικές πιέσεις. Ελαχιστοποιούνται λοιπόν τα κατάγματα, τα οποία μαζί με τη δευτερεύουσα τερηδόνα, αποτελούν τις βασικές αιτίες αποτυχίας της αποκατάστασης.

Source: Kulzer R&D, Wehrheim, Germany. Unpublished data. Documentation available.

To φαινόμενο του χαμαιλεοντισμού προσδίδει απόλυτα φυσική εμφάνιση.

Η ρητίνη Charisma Diamond προσαρμόζεται στο χρώμα των παρακείμενων δοντιών και τη δομή τους, προσδίδοντας αποκαταστάσεις με απολύτως φυσική εμφάνιση. Αυτό το φαινόμενο του χαμαιλεοντισμού είναι και το κλειδί για μια εξαιρετικά φυσική εμφάνιση. Γιατί να μην αποκαταστήσετε τα δόντια με τον ίδιο τρόπο όπως προόριζε η φύση;

Η ρητίνη Charisma Diamond προσαρμόζεται στο χρώμα των παρακείμενων δοντιών και τη δομή τους, προσδίδοντας αποκαταστάσεις με απολύτως φυσική εμφάνιση.

Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές ιδιότητες προσαρμογής χρώματος.
  • Η χρήση νανοσωματιδίων επιτρέπουν την τέλεια προσαρμογή των χρωμάτων, ευκολία λείανσης και την εξαιρετικά υψηλή, μακρόχρονη λάμψη.
  • Η τεχνική διαστρωμάτωσης του Charisma Diamond προσφέρει τέλεια αισθητικά πλεονεκτήματα. Με επιλογή ανάμεσα σε 21 αποχρώσεις με 3 αποχρώσεις οδοντίνης που μιμούνται την ανατομία δοντιών, αναπαράγετε φυσικές αποκαταστάσεις με ευκολία.
  • Με το Charisma Diamond επιτυγχάνετε σχεδόν μη ανιχνεύσιμες περιπτώσεις αποκατάστασης λόγω του ιδανικού δείκτη διάθλασης των πληρωτικών και της μήτρας.

Source: Prof. Ernst CP, University of Mainz, Germany.

Charisma Diamond ONE Shade Απόχρωση Charisma Diamond ONE

Η νέα απόχρωση Charisma Diamond ONE προσφέρει απόλυτη χρωματική προσαρμογή με μία μόνο απόχρωση και είναι ιδανική για εμφράξεις οπισθίων. Η αποκατάσταση γίνεται αόρατη καθώς αποκτά το χρώμα του περιβάλλοντος δοντιού.
Το μεγαλύτερή της πλεονέκτημα είναι πως περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα και κλινικά αποδεδειγμένα χαρακτηριστικά των ρητινών Charisma & σας προσφέρει μια μόνο απόχρωση για τις περισσότερες καθημερινές σας αποκαταστάσεις!
Κλινικό περιστατικό
Το περιστατικό του Δρ. Nicola Scotti (Πανεπιστήμιου του Τορίνο, Ιταλία) παρουσιάζει την αποτελεσματικότητα και την απόλυτη χρωματική προσαρμογή που προσφέρει η νέα Charisma Diamond ONE.
Επωφελειθείτε από την τεχνική διαστρωμάτωσης της ρητίνης Charisma Diamond.
Υπάρχουν δύο πτυχές όσον αφορά τη φιλοσοφία του χρώματος της ρητίνης Charisma Diamond. Η μία είναι το φαινόμενο του χαμαιλεοντισμού κατά το οποίο το χρώμα προσαρμόζεται αυτόματα με αυτό των παρακείμενων δοντιών. Η άλλη είναι η τεχνική διαστρωμάτωσης που προσφέρει τέλεια αισθητικά πλεονεκτήματα. Με την επιλογή ανάμεσα σε 21 αποχρώσεις έχετε ένα μεγάλο εύρος σχεδίασης για να δουλέψετε και να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των ασθενών σας.
Αδιαφανείς αποχρώσεις οδοντίνης
Για την αναπαραγωγή της αδιαφάνειας της οδοντίνης ή για την κάλυψη αποχρωματισμένων δοντιών.
  • OL (Opaque Light)
  • OM (Opaque Medium)
  • OD (Opaque Dark)
Γενικής χρήσεως αποχρώσεις
Οι αποχρώσεις γενικής χρήσεως (αδαμαντίνης) για φυσικής αισθητικής αποτελέσματα, έχουν εντάσεις χρώματος μεσαίας φωτοδιαπερατότητας και διατίθενται σε 11 αποχρώσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς πρόσθετη επίστρωση αδιαφανών οδοντίνης και / ή κοπτικών διαφανειών.
Αποχρώσεις κοπτικής διαφάνειας
Για να αποδώσετε τέλειο φινίρισμα στις αποκαταστάσεις σας, αυτές οι τέσσερις αποχρώσεις παρέχουν την υψηλότερη διαφάνεια και τη χαμηλότερη ένταση χρώματος. Τα CL (Clear) και ΑM (Amber) επιστρώνονται πάνω σε γενικής χρήσεως αποχρώσεις (αδαμαντίνης) για να δημιουργήσουν μια πιο φυσική εμφάνιση. Η οπαλινότητα του CO (Clear Opal) και YO (Yellow Opal) σας επιτρέπει να επιτυγχάνετε το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.

Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας

Charisma Diamond / (190 kB) βουλγαρικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (169 kB) Κροατία PDF downloaden
Charisma Diamond / (175 kB) τσέχικα PDF downloaden
Charisma Diamond / (171 kB) ισπανικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (168 kB) εσθονικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (164 kB) αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο) PDF downloaden
Charisma Diamond / (191 kB) ελληνικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (173 kB) ουγγρικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (172 kB) λιθουανικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (173 kB) λετονικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (174 kB) πορτογαλικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (177 kB) πολωνικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (171 kB) ρουμανικά PDF downloaden
Charisma Diamond / (189 kB) ρώσικα PDF downloaden
Charisma Diamond / (176 kB) σλοβάκικα PDF downloaden
Charisma Diamond / (168 kB) σλοβένικα PDF downloaden
Charisma Diamond / (172 kB) τουρκικά PDF downloaden
Μπορείτε να κατεβάσετε έως 10 αρχεία ταυτόχρονα
κλείστε