Print page

Charisma Classic

Charisma Classic

Charisma® Classic. Εμπειρία x Έρευνα = αποτέλεσμα Microglass® II.H Charisma Classic είναι η πρώτη ρητίνη που προσφέρει τη δεύτερης γενιάς τεχνολογία εκδόχων Microglass. Έχουμε αναπτύξει αυτή τη νέα και βελτιωμένη τεχνολογία, σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο για να καλύψουν τις απαιτήσεις σας για ευκολόχρηστες ρητίνες και φυσική λάμψη. Οι τεχνικές διαστρωμάτωσης αποχρώσεων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

Με αποτέλεσμα Microglass® ΙΙ

Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε! Δεδομένου ότι όλοι οι δείκτες διάθλασης της μήτρας και το σύστημα εκδόχων μας είναι βέλτιστα ευθυγραμμισμένοι, η νέα τεχνολογία εκδόχων προσφέρει μια εξαιρετική λάμψη απόχρωσης και αυξημένη προσαρμογή χρώματος έως 56%. Για εσάς αυτό σημαίνει:
  • Εύκολη τεχνική μονοχρωματικής διαστρωμάτωσης και πιο φυσικές αποκαταστάσεις
  • Βολική επιλογή χρωμάτων και αντιστοίχιση
  • Ευκολότερη κάλυψη των δυσχρωμιών

Εύκολος χειρισμός:
Λόγω της κρεμώδους υφής του, το Charisma Classic επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη μοντελοποίηση. Και έρχεται Παρέχει εξαιρετικό φινίρισμα και ιδιότητες στίλβωσης που διευκολύνουν την υψηλή επιφανειακή λάμψη. Επιπλέον, το εύκολο φάσμα αποχρώσεων επιτρέπει μια βολική και ταριαστή επιλογή απόχρωσης. Πού αλλού πληρούνται υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστία με τέτοια ευκολία;

Φυσικές αποκαταστάσεις από την πλέον σύγχρονη τεχνολογία.

Βάζουμε όλη μας την τεχνογνωσία και τη μακροχρόνια εμπειρία μας, στο στόχο μας να βελτιστοποιήσουμε ένα προϊόν που βρίσκεται στην οδοντιατρική αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει χρησιμοποιηθεί σε εκατομμύρια εμφράξεις από επαγγελματίες παγκοσμίως.
Το αποτέλεσμα είναι η ρητίνη Charisma Classic, η πρώτη ρητίνη που προσφέρει τη δεύτερη γενιά τεχνολογίας εκδόχων Microglass®. Αναπτύξαμε αυτή τη νέα και βελτιωμένη τεχνολογία σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες από όλο το κόσμο - καθιστώντας την απλή μονοχρωματική διαστρωμάτωση ακόμα πιο εύκολη υπόθεση.
Τι είναι η τεχνολογία εκδόχων Microglass;

Οι συμβατικές ρητίνες περιλαμβάνουν συχνά υψηλής διασποράς διοξείδιο του πυριτίου (SiO2) για την πρόληψη της καθίζησης των εκδόχων. Αλλά αυτό συνήθως οδηγεί σε εξαιρετικά υψηλή διαθλαστική διακύμανση και γαλακτώδη εμφάνιση της αποκατάστασης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η καλή προσαρμογή χρώματος και η φυσική εμφάνιση είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθούν με αυτές τις ρητίνες.Η ρητίνη Charisma Classic περιέχει περίπου 61% έκδοχα κατ 'όγκο με γυαλί φθοριούχου αλουμινίου βαρίου. Η νέα τεχνολογία εκδόχων Microglass®II δεν χρειάζεται πλέον πυρετογόνο SiO2 και ως εκ τούτου προσφέρει μια εγγενή λάμψη και αυξημένη προσαρμογή χρώματος έως και 56%. Όλοι οι δείκτες διάθλασης του πλέγματος και του συστήματος πλήρωσης έχουν ευθυγραμμιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι χρωστικές χρώματος εξασφαλίζουν μια έντονη λάμψη σε κάθε απόχρωση. Το αποτέλεσμα: Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε!
Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα των Microglass® II εκδόχων.
  • Εύκολες μονοχρωματικές τεχνικές διαστρωμάτωσης και πιο φυσικές αποκαταστάσεις: Υπάρχουν πολλά να κερδίσουμε από την τεχνολογία πλήρωσης δεύτερης γενιάς. Το εφέ Microglass® II έφερε την προσαρμογή χρώματος στο επόμενο επίπεδο. Με τη ρητίνη Charisma Classic, θα απολαύσετε εξαιρετική λάμψη. Η επίτευξη του αποτελέσματος που επιθυμείτε στη μονή διαστρωμάτωση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.
  • Εύκολη επιλογή κι αντιστοιχία χρώματος: Η ρητίνη Charisma Classic προσφέρει μια εύχρηστη σειρά αποχρώσεων που περιλαμβάνει τις τυπικές αποχρώσεις VITA και πιο έντονες αδιαφανείς αποχρώσεις για την εύκολη κάλυψη των αποχρωματισμών. Το χρωματολόγιο είναι κατασκευασμένο από τη ρητίνη Charisma Classic και όχι από ακρυλικό. Αυτό εξασφαλίζει την απόλυτη χρωματική ομοιότητα μεταξύ της επιλογής χρώματος από τον οδηγό και του χρώματος της αποκατάστασης. Χάρη στην τεχνολογία εκδόχων Microglass®II, αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε!
  • Πιο εύκολη κάλυψη αποχρωματισμών: Οι πιο έντονες αδιαφανείς αποχρώσεις επιτρέπουν την εύκολη κάλυψη των αποχρωματισμένων δοντιών καθώς και το μακιγιάζ (κάλυψη) αμαλγάματος και τη χρήση σε μικρότερες κοιλότητες. Και αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνολογία εκδόχων Microglass®II.

Source: Prof. Giannini, Unicamp, Priacicaba, Brazil. Unpublished data. Data on file.

Charisma Classic

Η ρητίνη Charisma Classic επιδεικνύει ιδανική χρωματική προσαρμογή, λόγω της τεχνολογίας Microglass® II. Αντίθετα, η χρωματική προσαρμογή άλλων ρητινών της αγοράς, με τεχνική μονοχρωματικής διαστρωμάτωσης, δεν είναι πάντα ικανοποιητική.

Charisma® Classic – Εργαστείτε με άνεση.

Θέλουμε να κάνουμε τις φυσικές αποκαταστάσεις όσο το δυνατόν πιο εύκολη υπόθεση για εσάς. Συνεπώς, προσπαθήσαμε ώστε να διαμορφώσουμε τις ιδιότητες χειρισμού της ρητίνης Charisma για την ευκολία σας. Η Charisma Classic, μία σύνθετη μικροϋβριδική ακτινοσκιερή ρητίνη, δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Από την εφαρμογή της μέχρι τον φωτοπολυμερισμό της, ο χειρισμός της Charisma Classic είναι πειστικά εύκολος:
  • Η κρεμώδης σύσταση επιτρέπει εύκολη και γρήγορη διαμόρφωση.
  • Οι άριστες ιδιότητες φινιρίσματος και στίλβωσης διευκολύνουν την υψηλή επιφανειακή λείανση.
  • Το εύρος αποχρώσεων, επιτρέπει την κατάλληλη επιλογή και αντιστοίχιση των αποχρώσεων.
  • Η ακτινοσκιερότητα επιτρέπει την ασφαλή και αξιόπιστη διάγνωση.

Source: R&D Kulzer GmbH, Wehrheim, Germany. Unpublished data. Data on file.

Charisma Classic enables a safe and reliable diagnosis.

Ιδανικό για εύκολη μονοχρωματική τεχνική διαστρωμάτωσης...

Με τη τεχνολογία εκδόχων Microglass® II πήγαμε τη ρητίνη Charisma στο επόμενο επίπεδο των φυσικών αποκαταστάσεων μακράς διάρκειας. Η προσαρμογή χρώματος έγινε εύκολη και αξιόπιστη. Χάρη στην τεχνολογία των λεπτών εκδόχων, αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε.
… εκτός και αν εργάζεστε σε κάτι πιο προηγμένο;

Η οικογένεια Charisma προσφέρει επίσης λύσεις για πιο περίπλοκες περιπτώσεις. Για τεχνικές πολλαπλής διαστρωμάτωσης συνιστούμε τη ρητίνη Charisma Topaz και τη ρητίνη Charisma Diamond. Τόσο η Charisma Topaz όσο και η Charisma Diamond προσφέρουν μια ευρύτερη ποικιλία αποχρώσεων σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις αδιαφάνειας για τη δημιουργία μακροχρόνιων, φυσικών αποκαταστάσεων.

Εκτεταμένη θετική μακροχρόνια εμπειρία και τρέχουσες μελέτες.

Η εξέλιξη της ρητίνης Charisma Classic βασίστηκε στην μακροχρόνια κλινική εμπειρία μας με τη ρητίνη Charisma. Έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές μελέτες σχετικά με τη ρητίνη Charisma Classic για να εξασφαλιστεί η ίδια υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία για την οποία ήταν γνωστή η προκάτοχός της.

Source: Dr. Endo, Prof. Finger, Tohoku University, Sendai, Japan. Unpublished data. Data on file.

Source: Prof. Takahashi, Prof. Finger, Tokyo Medical & Dental University, Tokyo, Japan. Unpublished data. Data on file.

Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας

Charisma Classic / (219 kB) βουλγαρικά PDF downloaden
Charisma Classic / (203 kB) τσέχικα PDF downloaden
Charisma Classic / (195 kB) εσθονικά PDF downloaden
Charisma Classic / (190 kB) αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο) PDF downloaden
Charisma Classic / (221 kB) ελληνικά PDF downloaden
Charisma Classic / (201 kB) ουγγρικά PDF downloaden
Charisma Classic / (199 kB) λιθουανικά PDF downloaden
Charisma Classic / (205 kB) λετονικά PDF downloaden
Charisma Classic / (206 kB) πολωνικά PDF downloaden
Charisma Classic / (199 kB) ρουμανικά PDF downloaden
Charisma Classic / (203 kB) σλοβάκικα PDF downloaden
Charisma Classic / (197 kB) σλοβένικα PDF downloaden
Μπορείτε να κατεβάσετε έως 10 αρχεία ταυτόχρονα
κλείστε